vrijdag, 30. maart 2007 - 17:58

Vibrator verkoop voor het goede doel

Amsterdam

Dat het steunen van een goed doel ook op een originele manier kan, toont
sportwagenfabrikant Burton Car Company uit Zutphen. Tijdens de AutoRAI-Ladies Day op 3 april a.s., zet Burton zich in voor zowel het KWF Kankerbestrijdingfonds als Stichting Viva la Donna. Dit gebeurt door middel van de verkoop van de Celebrator; een uitvinding van de Burton-broers uit Zutphen. De Celebrator is een mini-vibrator die werkt op basis van de elektrische tandenborstel.

Tijdens de AutoRai-LadiesDay verkopen de dames van het Cabrio Ladies-team geheel belangeloos Celebrators voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het KWF Kankerbestrijdingfonds en de Stichting Viva la Donna (stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandeld zijn weer te laten stralen).

De Celebrator geniet inmiddels alom bekendheid in binnen- en buitenland. Dit opzetstukje dat mee vibreert met de bewegingen van een elektrische tandenborstel blijkt zeer effectief. In tegenstelling tot andere seksartikelen heeft de Celebrator een nogal ongedwongen, vlot imago en wordt zelfs geadviseerd door medisch seksuologen en diverse
instanties. Gemiddeld 33% van de vrouwen heeft moeite met het krijgen van een orgasme. Onderzoek wees uit dat 82% van de vrouwen die eerder moeite had met het krijgen van een orgasme, juist geen moeite meer had door het gebruik van de Celebrator.
Categorie:
Tag(s):