maandag, 16. juni 2008 - 20:53

“Cultuur in de Schuur�

Noordscheschut

In het kader van Hartstocht in Hoogeveen organiseert het dorp Noordscheschut een aantal hartstocht activiteiten die onder “Ook Hartstocht in Noordscheschut� samen zijn gebracht. Op 20 juni vindt de derde en laatste activiteit plaats: ‘Cultuur in de schuur’. ‘Cultuur in de Schuur’ is een unieke activiteit, waar de passie van het maken van kunst en het verzamelen van bijzondere spullen te zien zijn.

Nog niet eerder hebben geïnteresseerde bezoekers de gelegenheid gekregen om zoveel uitingen en vormen van “kunst� te ontdekken. Kunst is natuurlijk in vele facetten uit te drukken wij noemen u enkele voorbeelden. Wat dacht u van Quilten, kantklossen, breien met plastic, portret schilderen, glazen kralen, fotografie enz.
Vele van deze “kunstenaars� zijn ter plekke bezig met hun eigen werken.

Ook heel bijzonder zijn verzamelingen die u meestal alleen maar in een museum tegenkomt; zoals vuurtorens, fietsjes, treinen, koffiezetsystemen en nog heel veel meer.

Al deze kunstenaars en verzamelaars zijn mensen zoals u en ik, inwoners van Noordscheschut en omgeving waaronder ook jongeren. Zij allen willen de passie voor het maken - of het verzamelen van delen met u en jou. Ook voor kinderen zijn er tijdens het evenement kunstzinnige activiteiten. Zoals het beschilderen van een echte auto of kunstwerkjes maken onder begeleiding van het kinderwerk. Natuurlijk kan je je ook laten schminken door verschillende grimeurs.
Al deze activiteiten zijn zowel binnen als buiten de Cirkel.

U hoeft tussendoor niet naar huis. Tijdens het evenement is er van alles te eten en te drinken. Entree is gratis!
Provincie:
Tag(s):