zaterdag, 20. september 2008 - 11:37

Doorbraak zaak Cassandra van Schayk?

Almere

Er is geen sprake van, zo laat Politie Flevoland weten, dat we een verdachte hebben inzake de raadselachtige dood van Cassandra van Schayk. Waarom dan toch een naam genoemd wordt?

Het gaat hier om een krantenartikel over Cassandra van Schayk, geschreven door paragnosten en gepubliceerd in een Almeerse krant. Op dit artikel zijn veel reacties binnengekomen en die worden door de politie onderzocht.

Nu is op één of andere manier zomaar de naam van de betreffende Almeerder komen bovendrijven. De politie heeft inmiddels met deze 25-jarige Almeerder gesproken en benadrukt dat hij absoluut niet als verdachte in beeld is.

De 25-jarige Almeerder voelt zich bedreigd omdat op een jongeren site zijn persoonsgegevens bekend zijn gemaakt.

Er zit nog steeds een speciaal rechercheteam op de Zaak Cassandra, dat, al naar gelang het aantal tips dat binnenkomt, wordt uitgebreid of ingekrompen.

Cassandra van Schayk verdween op 24 maart 2007 en werd op 14 april levenloos in de Noorderplassen teruggevonden. Zij was op de avond van 24 maart naar een houseparty gegaan en is 's nachts om vier uur voor het laatst gezien op een busstation.
De politie weet niet wat zich daarna heeft afgespeeld en hoe Cassandra bij de afgelegen Noorderplassen is terechtgekomen.

Op beelden van bewakingcamera's op het busstation is ze het laatst met twee mannen gezien. Er werden geen sporen van geweld op haar lichaam aangetroffen.
Provincie:
Tag(s):