zaterdag, 8. maart 2008 - 19:00

Dronkelap krijgt klap met handtas

Almere

Zaterdagochtend 8 maart werd een 21-jarige Almeerder gearresteerd nadat hij enkele surveillerende agenten beledigde. De verdachte was boos omdat hij geen aangifte kon doen nadat hij van een onbekende vrouw een flinke draai om z’n oren had gehad toen hij haar een oneerbaar voorstel had gedaan. De verdachte, die flink onder invloed was, is ingesloten en zit nog vast. Hij bleef ongedeerd maar zijn ego liep wel een deukje op.

Rond 05:30 uur vond de man het nodig om op de Grote Markt een passerende vrouw iets toe te fluisteren waarbij hij haar enkele minder beschaafde voorstellen deed.
De dame in kwestie was hier absoluut niet van gediend en gaf de misplaatste casanova een flinke mep met haar handtas. Geheel verbouwereerd liep de beschonken pechvogel naar enkele agenten toe en deed daar zijn beklag. Toen hem werd duidelijk gemaakt dat hij de mep toch wel erg aan zichzelf te danken had, werd hij boos en schold hij de agenten uit. Ondanks enkele waarschuwingen herhaalde hij zijn krachttermen waarna hij werd aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt terzake belediging en het verstoren van de openbare orde in kennelijke staat van dronkenschap.
Provincie:
Tag(s):