woensdag, 6. februari 2008 - 13:18

Loungebar voor zwangere vrouwen

Amsterdam

Op de Negenmaandenbeurs, die van 13-17 februari plaatsvindt in de RAI te Amsterdam, is een unicum in Nederland: een speciale "Uitpufstand" voor zwangere vrouwen, bemand door zwangere vrouwen. Naast uitgebreide lounge faciliteiten, geeft de speciaal ingerichte stand ook antwoord op de grillige eetlusten van zwangere vrouwen in de vorm van een chocoladebar en een zure bommen buffet. Ook heeft de "Uitpufstand" speciale toiletten voor de moeders in spé.

Op de stand regeren de behoeftes van zwangere vrouwen. Met een bemanning van meerdere zwangere OHRA medewerkers, gekleed in T-shirts die vermelden hoeveel weken zij zwanger zijn, wil de direct verzekeraar en direct bank laten zien dat zij deze voor hen interessante doelgroep begrijpen, serieus nemen en daarom in staat zijn de juiste relevante producten te ontwikkelen. Alle beursbezoekers ontvangen naast rust, eten en verzorgende faciliteiten ook nog het Financiële Kiekeboekje dat bol staat met handige tips over de financiële en administratieve zaken rondom geboorte.

OHRA heeft zelfs een speciale TV commercial gemaakt rondom de "Uitpufstand". Tijdens de Negenmaandenbeurs zal OHRA ook nog een unieke actie onthullen waar aanstaande moeders hun aanstaande kroost letterlijk in goud kunnen verzilveren.
Categorie:
Tag(s):