donderdag, 11. september 2008 - 19:09

Markt Reuver op de schop

Reuver

Op maandag 15 september om 18.30 uur is de officiële start van de werkzaamheden van het project 'Herinrichting Markt Reuver e.o.' Het college, de gemeenteraad en een afvaardiging van de ondernemers uit het centrum van Reuver treden dan aan om de handen uit de mouwen te steken. Gezamenlijk zal een deel van het eerste werk, de herinrichting van de Pastoor Vranckenlaan, worden uitgevoerd.

Door gezamenlijk aan de slag te gaan, laten de partijen zien dat de herinrichting niet alleen voor de gemeente, maar ook voor de ondernemers en bewoners een belangrijke stap is. Na drie jaar voorbereiding, in samenspraak met álle betrokkenen, is het tijd voor de uitvoering van dit miljoenenproject. De herinrichting van de markt zal het aanzicht van het centrum in Reuver behoorlijk veranderen. In een achttal fases vindt de herinrichting van het Raadhuisplein en de directe omgeving vanaf september tot aan de zomervakantie 2009 plaats.

Naar verwachting is de uitvoering medio juli 2009 afgerond. De ondernemers in het centrum van Reuver zullen dan een groots openingsfeest houden.
Provincie:
Tag(s):