woensdag, 23. april 2008 - 14:09

Meisjes slachtoffer van geweld door vrouwen

Baexem

De politie heeft dinsdag drie vrouwen van 18 en 19 jaar oud uit Weert aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Daarbij is een 18-jarige vrouw uit Baexem gewond geraakt.

Na een melding over een ruzie op de Sint Maartenslaan namen agenten, even na half een, direct poolshoogte. Ter plaatse troffen ze een 16-jarig meisje en een 18-jarige vrouw aan (beiden uit Baexem) die door een groepje in elkaar geslagen zouden zijn. Mogelijk was daarbij een mes in het spel. Het 18-jarige slachtoffer raakte licht gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het groepje was intussen weg, maar na verder onderzoek wist de politie even later een 18-jarige verdachte te achterhalen, waarbij een mes werd aangetroffen. Zij is aangehouden en ingesloten. Woensdag heeft de politie nog twee verdachten aangehouden, een 18-jarige en 19-jarige vrouw uit Weert. Alle drie de verdachten zijn in verzekering gesteld. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en sluit meer aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):