maandag, 14. januari 2008 - 19:16

Onthulling carnavals monument

Op zaterdag 19 januari a.s. wordt een carnavalsmonument voor alle kruiken en kruikinnen onthuld. Voor aanvang van het Louwdiner en het Prinsebal verzamelen carnavalsliefhebbers zich tussen op de Heuvel. Hier onthult de Carnavalsstichting Tilburg een bronzen tegel met inscriptie ter gelegenheid van het 4x11 lustrum van het openbaar carnaval in Tilburg.
Na een feestelijke ceremonie omlijst met muziek zet het feest zich voort in 013, waar het Louwdiner en Prinsebal plaatsvinden.

Vanaf 17.00 uur ontvangt ontvangt Prins Pieter d’n Irste zijn gasten voor het louwdiner en zal hij samen met hen de traditionele Schrobbelèr-toost uitbrengen op een fantastisch carnavalsjaar. Het Louwdiner, dat weer bol staat van allerlei soorten verrassingen, heeft dit jaar, evenals het Prinsebal, als thema FEEST.

Vanaf 20.30 uur gaan de deuren van popcentrum 013 open voor het grote 4 x 11 Prinsebal. Dan wordt het één groot FEEST, dat geheel uitverkocht is, met vele verrassende artiesten en optredens en dè gomme 444444.

Het kledingadvies voor deze avond is “Oranjegruun� en we roepen alle Kruiken en Kruikinnen op om zoveel mogelijk feestelijk verkleed te komen. Maar het mag ook ietsje meer!

Dit jaar zal de “BEST verklede� Kruik, Kruikin of groep gekozen worden door het publiek zelf, door middel van gratis sms-jes. Iedereen maakt kans. De winnaar(s) wacht eeuwige roem en een speciale jubileum prijs.
Provincie:
Tag(s):