zondag, 22. juni 2008 - 15:43

Ouders van peuter in pyama melden zich bij politie

Emmen

De ouders van het jongetje, dat zondagmorgen in zijn pyjama op de openbare weg werd aangetroffen, hebben zich ‘s middags gemeld bij de politie. Dit heeft de politie zondagmiddag laten weten.

De vader van het 2,5 jarig jongetje belde met de politie om te zeggen dat hun zoontje was verdwenen. De 29-jarige man vertelde dat hij en zijn vrouw aan het einde van de ochtend merkten dat hun zoontje was verdwenen uit hun woning in een wijk in Emmen-Centrum.

De ouders hebben in de omgeving gezocht, maar hun zoontje niet aangetroffen en besloten de politie te bellen. Volgens de vader heeft het jongetje zelf een raam opengemaakt en is hij naar buiten geklommen, terwijl de ouders lagen te slapen.

Het jongetje is gaan wandelen en werd enkele straten verderop op de kruising van de Wilhelminastraat met de Van Schaikweg door een passant aangetroffen. De passant heeft de politie gebeld. Agenten hebben zondagmorgen in de omgeving gezocht naar aanwijzingen die konden leiden tot het contact met de ouders.

Ook de media werd tijdens deze zoektocht ingeschakeld. Een pleeggezin heeft zich tijdelijk over het, toen nog onbekende, jongetje ontfermd. Het jochie en zijn ouders zijn ’s middags weer herenigd. De politie heeft Jeugdzorg ingelicht.
Provincie:
Tag(s):