maandag, 25. augustus 2008 - 20:46

Radio Loep doet opnieuw verslag van Bloemencorso

Paterswolde

Radio Loep, de lokale omroep van de gemeente Tynaarlo, zal evenals in voorgaande jaren weer uitgebreid verslag doen van het Eelder Bloemencorso. Dit gebeurt middels een 26 uur durende marathonuitzending die begint op vrijdag 5 september om 08.00 uur.

Tijdens de marathonuitzending zullen de reporters van radio Loep veel interviews afnemen op allerlei locaties. Mensen uit de verschillende wijken die op vrijdag 5 september hun praalwagens voorzien van bloemen zullen de luisteraars voorzien van achtergrond informatie. Luisteraars van Radio Loep krijgen zo een goed beeld van wat er achter de schermen gebeurt. De toehoorders kunnen zelf ook een bijdrage leveren aan de uitzending. Zo kunnen ze verzoekplaten aanvragen om vrienden, kennissen en corsowijken een hart onder de riem te steken.

Het aanvragen van een verzoekplaat is mogelijk via de telefoonnummers 050 309 11 23 en 050 308 06 24. Ook is het mogelijk om een e-mail te verzenden naar redactie@radioloep.nl. Tijdens de uitzending is de studio van Radio Loep geopend voor het publiek. Belangstellende zijn van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. De studio van Radio Loep is te vinden aan de Bähler Boermalaan 4 ( Ons Dorpshuis), te Paterswolde. Radio Loep is te ontvangen via 105.9 FM ( Eelde / Vries) 107.4 FM ( Zuidlaren) of in de hele gemeente op 105.5 via de kabel. Tevens is het mogelijk de uitzending via het internet te beluisteren. Ga hiervoor naar www.radioloep.nl .

Na de marathonuitzending zal de gewone programmering van radio Loep zich hervatten met op zaterdagmorgen 6 september vanaf 10.00 uur Loeps Piratenshow en daarna vanaf 12.00 uur GospelSound.
Provincie:
Tag(s):