zondag, 6. januari 2008 - 21:26

Sonja Silva signeert CHI Iron stijltang

Emmen

Vrijdag is het groot feest bij Creativo Haarmode aan de Weerdingerstraat in Emmen. Op die dag is het exact 20 jaar geleden dat Arie Klein de stap nam om een kapsalon te beginnen.

Hij startte in de Minister Kanstraat en was daar zeer succesvol. Het bedrijf groeide en groeide en in 2000 werd de volgende stap gemaakt: een prachtig nieuw pand aan de Weerdingerstraat. Daar werken Arie en zijn inmiddels flink uitgedijde team zes dagen per week keihard om de vele klanten van dienst te zijn. Uiteraard wordt het 20-jarig jubileum gevierd met een aantal acties en krijgen alle klanten bij het bezoeken van de salon een cadeautje.

Vrijdag 11 januari is de spectaculaire aftrap. Op die middag krijgt Creativo Haarmode bezoek van niemand minder dan Sonja Silva. Zij signeert tussen half twee en vier uur de bekende CHI Iron stijltang. De tang die normaliter 179 euro kost, verkoopt Creativo Haarmode tijdelijk voor 139 euro. Van dat bedrag gaat 10 euro naar de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Sonja Silva is een veelzijdige dame. Haar werkzaamheden lopen flink uiteen. De ex-Miss Nederland en TMF vj is niet alleen presentatrice, maar ook actrice, model en zangeres.
Provincie:
Tag(s):