woensdag, 9. april 2008 - 12:10

Van Basten laat oog op Koevermans vallen

(Elfvoetbal) Marco van Basten is druk doende met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van Ajax. De oud-international en huidig bondscoach van Oranje sprak al met Arsenal over een eventueel samenwerkingsverband en heeft voor het nieuwe seizoen, waar de jacht op de titel centraal staat, zijn oog laten vallen op Miralem Sulejmani, Danijel Pranjic (beide Heerenveen) en Danny Koevermans (PSV).

Koevermans, zo weet VI te melden, is in beeld als mogelijke opvolger van Klaas-Jan Huntelaar. De topscorer in de Eredivisie lijkt na dit seizoen onhoudbaar voor Ajax. Tal ban buitenlandse clubs zijn gecharmeerd van de Achterhoeker.

Pranjic en Sulejmani zijn dit seizoen zeer op dreef bij sc Heerenveen. Middenvelder Pranjic geldt al jaren als een belangrijke steunpilaar in het elftal van Heerenveen. De Kroaat staat overigens ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De ster van Sulejmani is na het vertrek van Alves naar Middlesbrough reizende. Het goede spel van de jonge aanvaller deed het gemis van de Braziliaan verstommen.
Categorie:
Tag(s):