dinsdag, 7. oktober 2008 - 16:12

Vrachtwagen op zijn kant na aanrijding

Weesp

Op de kruising Pampuslaan/Gouwzeestraat is dinsdagmorgen een personenauto in aanrijding gekomen met een vrachtwagen. De vrachtwagen, bestuurd door een 34-jarige man uit Vuren, kwam uit de richting van de Bloemendaalseweg. Toen hij de kruising opreed zag hij een van rechtskomende personenauto bestuurd door een 20-jarige automobiliste uit Muiden over het hoofd.

De personenauto schoot onder de vrachtwagen waardoor de vrachtwagen kantelde. Door de klap schoot de personenauto vervolgens weer naar achter. De bestuurster wist in de auto te verlaten. De vrachtwagenchauffeur wist met behulp van omstanders zijn cabine uit te komen. De traumahelikopter kwam ter plaatse.

De 20-jarige Muidense is met onbekend letsel overgebracht naar het AMC. Zij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De vrachtwagenchauffeur is met nekletsel overgebracht naar Tergooiziekenhuizen locatie Blaricum waar hij vannacht ter observatie blijft. De 34-jarige passagiere van de Muidense, eveneens afkomstig uit Muiden, is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en hoefde niet naar het ziekenhuis worden overgebracht.
Provincie:
Tag(s):