woensdag, 10. december 2008 - 19:41

Waar is de Mol? genomineerd voor Beeld en Geluid Award

Amsterdam

Het Veronica-programma Waar is de Mol? van producent De Beeldbrigade is genomineerd voor een Beeld en Geluid Award. De aflevering waarin Johnny de Mol met Doutzen Kroes naar Uganda gaat, komt samen met twee andere programma’s in aanmerking voor een award in de categorie ‘Amusement’. Op maandag 15 december om 22.20 uur staat deze bijzondere aflevering geprogrammeerd bij Veronica.

In de bewuste aflevering van Waar is de Mol? vertrekt Johnny de Mol met fotomodel Doutzen Kroes naar Uganda. Het is haar grote wens om apen in de vrije natuur te zien en Johnny laat deze in vervulling gaan. Samen gaan ze op zoek naar gorilla’s in de jungle van dit onherbergzame land en ze bezoeken een stam waar dikke vrouwen het schoonheidsideaal vormen. Dit leidt tot grappige confrontaties met het slanke topmodel. Natuurlijk verrast Johnny de geboren Friezin met een grote hobby van haar: een zeiltocht op het Victoriameer.

Op maandag 26 januari 2009 vindt de tweede editie van de Beeld en Geluid Awards-uitreiking plaats en worden de televisievakprijzen toegekend aan de hoogst gewaardeerde Nederlandse tv-programma’s, de beste acteur en actrice, de tv-persoonlijkheid van het jaar en aan de winnaar van de Beeld en Geluid Oeuvre Award.
Categorie:
Tag(s):