dinsdag, 5. mei 2009 - 19:57

Automobilist zwaar gewond bij verkeersongeval

Dussen

Een 51-jarige man uit Meeuwen is dinsdagmorgen 5 mei zwaar gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hillsestraat in Dussen. Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur in een scherpe bocht van de Hillsestraat (ter hoogte van de Noordeveldseweg). Het slachtoffer verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hij botste frontaal tegen een boom.

Gewaarschuwde hulpverleners van politie, brandweer en ambulance startten direct met levensreddende handelingen. De man was op dat moment buiten bewustzijn. Hij is met de traumahelikopter naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en het beschadigde voertuig. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van diverse getuigen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Gezien het sporenbeeld is de man vermoedelijk vanuit de richting Almkerk-Babyloniënbroek gekomen en reed hij in de richting van Meeuwen.
Provincie:
Tag(s):