zaterdag, 7. maart 2009 - 12:04

Belangstelling Vierdaagse blijft onverminderd groot

Nijmegen

Voor de 93ste Vierdaagse hebben al 27.997 wandelaars ingeschreven. En met dit aantal inschrijvingen is de helft van de inschrijflimiet ruimschoots bereikt.Dit zegt de organisatie van de Internationale Vierdaagse Nijmegen.

De belangstelling voor het grootste meerdaagse wandelevenent ter wereld blijft daarmee onverminderd groot. Voor de tweede inschrijfperiode zijn nog 17.003 startbewijzen beschikbaar.

Voor ViaVierdaagse, het door wandelsportbond KNBLO-NL en Stichting DE 4DAAGSE gelanceerde trainings- en voorbereidingsproject voor Vierdaagsedebutanten, schreven zich tot nu 1.367 deelnemers in. De inschrijving voor ViaVierdaagse blijft geopend tot maximaal 1.500 inschijvingen of tot uiterlijk 1 april.

Inschrijfperiode 2 begint op maandag 9 maart en sluit op donderdag 9 april, middernacht. Deze periode is voor iedereen die niet voldoet aan de voorwaarden om in periode 1 te kunnen inschrijven. Als na 9 april de inschrijflimiet van 45.000 nog niet is gehaald, blijft de inschrijving open tot die limiet wel is bereikt of tot uiterlijk 29 mei.
Provincie:
Tag(s):