donderdag, 11. juni 2009 - 9:12

Luxe rijden in nieuwe Toyota AYGO Aspiration Green

Luxe rijden in de Toyota AYGO? Dat kan in de AYGO Aspiration Green, die Toyota toevoegt aan het modellenprogramma van haar verkoopsucces AYGO. Green slaat niet alleen op het milieu – de AYGO is van zichzelf al zó schoon (en zuinig) dat hij BPM-vrij is – maar ook op de uitvoering.

Het model is namelijk alleen leverbaar met de exclusieve metallic lak Olive Green. Bovendien zijn interieur en exterieur onderscheidend afgewerkt zodat iedereen direct ziet dat het om een speciale uitvoering van de AYGO gaat.

Van buiten valt de AYGO Aspiration Green op door zijn exclusieve Olive Green lak, de in kleur meegespoten stootlijsten en zijn karakteristieke lichtmetalen velgen. In het interieur vallen de chique Alcantara® bekleding, het met leder beklede stuur, de lederen versnellingspookknop en de toerenteller op. Verder is de omlijsting van de snelheidsmeter, toerenteller en ventilatieopeningen uitgevoerd in Olive Green. De standaard airconditioning maakt de auto helemaal af en garandeert dat de bestuurder en zijn passagiers het hoofd koel kunnen houden.

De Toyota AYGO Aspiration Green is vanaf 1 juni verkrijgbaar voor 9.400 euro voor wie gebruik maakt van de Nationale Sloopregeling én de slooppremie van Toyota – beide maximaal duizend euro groot. Zonder deze kortingen, ligt de prijs van dit nieuwe model tweeduizend euro hoger.
Categorie:
Tag(s):