woensdag, 7. juli 2010 - 23:10 Update: 08-07-2014 1:03

Inktvis Paul: Nederland wint van Spanje

De Duitse inktvis die voorspelde dat Duitsland van Spanje ging verliezen, heeft gelijk gekregen.

Dinsdag voorspelde inktvis Paul, via een twee voederbakjes in zijn aquarium dat Duitsland niet in de finale zou komen tot grote schrik van de Duitse voetbalfans.

Bij onze Oosterburen is Paul inmiddels uitgegroeid tot een waar orakel. Eerder wist de inktvis, volgens zijn verzorgers, de EK in 2008 voor zo’n 70% goed te voorspellen.

Ook dit WK lijkt Paul keer op keer het zesde zintuig goed te gebruiken. Het dier had zelfs een honderd procent-score, inclusief de Duitse nederlaag tegen Servië en nu ook Spanje.

Nederlandse bijgelovigen kunnen tijdens de finale Nederland tegen Spanje in iedergeval rustig achterover gaan zitten. De voorspellende Duitse octopus Paul heeft namelijk opnieuw gesproken: Nederland wordt Wereldkampioen.

Update:Hoax
Er stonden afgelopen woensdag al berichten op internet waaruit zou blijken dat Paul had voorspeld dat Nederland zondag de finale van Spanje zou winnen maar later bleek dat het om een hoax ging. Een gefotoshopte foto moest doen geloven dat de inktvis had gekozen voor Nederland als winnaar. Inmiddels is bekend geworden dat Paul vrijdag niet Nederland maar Spanje als winnaar van het WK heeft voorspeld.
Categorie:
Tag(s):