zaterdag, 22. mei 2010 - 17:39

Meisje (18) slachtoffer van verkrachting, politie zoekt getuigen

Druten

In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 02.00 en 02.30 uur, is een 18-jarige meisje in een steegje bij de Veerstraat door een onbekende jongen verkracht.

Het meisje kwam rond 02.00 uur vanaf café De Biechtvader en liep naar huis over de Veerstraat. Daar werd zij aangesproken door een onbekende jongen.

Toen het meisje aangaf dat ze met de jongen niets te maken wilde hebben, duwde hij haar een steegje tussen twee woningen in. Daar werd zij door hem verkracht. Het slachtoffer was zo bang dat ze niet durfde te gillen. Van de dader is alleen bekend dat hij een Turks of Marokkaans uiterlijk had en dat hij gebrekkig Nederlands sprak.

Tijdens de verkrachting liep een groepje mensen over de Veerstraat. Ook zijn er mensen op de fiets voorbij gekomen. Eén van de voorbijgangers heeft nog nadrukkelijk het steegje in gekeken maar is toen doorgelopen.

Oproep getuigen

In verband met deze verkrachting wil de politie graag spreken met iedereen die in de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 02.00 en 02.30 uur door de Veerstraat in Druten is gelopen of gefietst. Zij worden dringen verzocht om contact op te nemen met de afdeling Zedenzaken op telefoonnummer 0900 8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):