vrijdag, 1. april 2011 - 8:23

Autopyromaan Vught slaat weer toe

Vught

Donderdagavond is rond 21.50 uur opnieuw een auto in Vught volledig uitgebrand. De auto stond geparkeerd bij een sportpark aan De Kikvorsch.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie en heeft de brandweer overwogen de reuze-blusdeken in te zetten maar uiteindelijk is er toch voor gekozen om de auto met water en schuim te blussen.

Autopyromaan
Vught wordt al een half jaar opgeschrikt door autobranden. De politie gaat ook deze keer weer uit van brandstichting en daarom is de auto in beslag genomen en wordt deze onderzocht door de technische recherche.

Beloning
In het onderzoek naar de autobranden in Vught, heeft de hoofdofficier van justitie in het arrondissement 's-Hertogenbosch in december vorig jaar al een beloning van € 5000,- uitgeloofd voor degene die informatie aanlevert die leidt tot aanhouding van de dader en dat daarmee de branden worden opgelost.

Oktober 2010
Sinds half oktober zijn er in Vught al tientallen autobranden geweest. De politie vermoedt dat er bij al van deze branden sprake is van brandstichting en werkt met man en macht aan het oplossen van deze zaak.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):