woensdag, 19. oktober 2011 - 22:29 Update: 08-07-2014 0:56

Bos en FC Dordrecht verlengen de samenwerking met twee jaar

Dordrecht

[ELF-Voetbal] FC Dordrecht heeft het contract met Theo Bos verlengd. Hierdoor is de trainer voor nog eens twee seizoenen de oefenmeester van de plaatselijke FC. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking, dus de onderhandelingen verliepen ook erg soepel.

Het is prettig werken bij Dordrecht en elke morgen sluit ik lachend aan in de file", zegt de gelukkige keuzeheer. "De club is duidelijk in zijn ambities hetgeen voor mij vooral blijkt uit de plannen voor het nieuwe stadion. Destijds in Arnhem had ik er minder vertrouwen in dan hier nu in Dordt en daar is het Gelredome er ook gekomen. Maar voor mij is FC Dordrecht altijd een club geweest die ambitie heeft uitgestraald en met beperkte middelen toch mee kon draaien. Nu is dat voor mij een mooie uitdaging om hier weer de play-offs te gaan halen, want dat blijft toch de doelstelling."

Natuurlijk was ook voorzitter Ad Heijsman blij met de contractverlenging. "Wat goed is, is goed en dat moet je behouden", was zijn eerste reactie. "Theo Bos is een goede trainer en in de afgelopen maanden is gebleken dat de samenwerking van beide zijden goed bevalt. Wat ons aangaat was het al snel duidelijk dat wij voor langere periode met hem verder willen gaan en dat gevoel heerst ook bij Theo Bos. We zijn trots te kunnen melden dat we tot zeker 2014 met elkaar verder zullen gaan."
Categorie:
Tag(s):