zondag, 4. december 2011 - 10:30

Dode en gewonden bij ongeval A4

Leidschendam

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft op zondag 4 december 2011 in samenwerking met de politie Haaglanden een onderzoek ingesteld op de A4 ter hoogte Leidschendam in verband met een ongeval, waarbij de bestuurder., een 41-jarige man uit Dinteloord, van een bestelauto om het leven is gekomen.

De twee inzittenden van de personenauto zijn ter plaatse door medisch personeel behandeld. Omstreeks 06.05 uur is bestuurder van een bestelauto in de flank van een personenauto gereden die op de rechter rijstrook reed. De bestuurder van de bestelauto vertoonde volgens getuigen slingerend rijgedrag.

Ten gevolg van de aanrijding is de personenauto tegen de vangrail gereden en sloeg de bestelauto over de kop en belandde over de vangrail in de rechter berm. De bestuurder van de bestelauto is uit de auto geslingerd en in de sloot terecht gekomen.

Getuigen hebben de man uit de sloot gehaald en getracht te reanimeren.

De rijbaan richting Amsterdam is geruime tijd afgesloten. De identiteit van het slachtoffer zal bekend worden gemaakt als de familie is kennis is gesteld.
Provincie:
Tag(s):