woensdag, 9. maart 2011 - 14:28

Man probeert vriendin te verdrinken in bad

Breda

Dinsdagavond kreeg de meldkamer rond 20.50 uur melding van een bewoonster van een woning in het Ginneken. De vrouw vertelde dat haar vriend haar had proberen te verdrinken in bad. Ze was inmiddels uit de woning gevlucht en had onderkomen gezocht bij een bekende.

De 28-jarige vrouw verklaarde tegenover de agenten tijdens het doen van aangifte dat dit niet de eerste keer was dat de man haar mishandelde. Dinsdag zou het tweetal via de telefoon ruzie hebben gekregen over het drankgebruik van de man. De man was vervolgens boos naar de woning gekomen, waar de vrouw in bad lag. De man werd volgens de aangeefster razend en duwde haar meerdere malen onder water in de badkuip. Ze kon de stop uit het bad trekken waardoor ze weer lucht kreeg. Hierna bedreigde de man haar verbaal ernstig. De vrouw hield aan de mishandeling en de strubbeling die hierop volgde pijn over aan meerdere ledematen.
De politie hield de 31-jarige man uit Breda even na middernacht aan in het centrum van Breda. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.
Provincie:
Tag(s):