zondag, 16. oktober 2011 - 22:08 Update: 08-07-2014 0:27

Mies Bouwman reikt Televizier- Ring 2011 uit

De koningin van de Nederlandse televisie, Mies Bouwman, zal vrijdag 21 oktober de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2011 bekend maken. De strijd gaat dit jaar tussen Wie is de Mol? (AVRO), The Voice of Holland (RTL 4) en Voetbal International (RTL 7).

De AVRO is vereerd dat het televisie icoon nog een keer zal schitteren op de Nederlandse televisie in deze bijzondere editie van het gala dat volledig in het teken zal staan van zestig jaar televisie.

Inmiddels ik ook bekend dat Angela Groothuizen zal schitteren tijdens het gala. De AVRO gaat terug naar haar grote televisie hit uit de jaren negentig: De Uitdaging. Angela zal tijdens het gala de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Vrouw bekend maken.

Ook heeft de organisatie Marc Klein Essink weten te strikken. Volledig in de sfeer van zijn spectaculaire Staatsloterijshow zal de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Man bekend worden gemaakt.

Televisiecorryfee Ria Bremer krijgt een speciaal moment in de show. De kijkers thuis en de gasten in Koninklijk Theater Carre kunnen nog een keer genieten van een mini aflevering van haar grote televisie hit Stuif Es In. Hoe dat er uit zal zien wordt nog even stil gehouden. Daarnaast reikt Ria Bremer ook een award uit, namelijk De Gouden Stuiver 2011.
Categorie:
Tag(s):