vrijdag, 22. april 2011 - 11:13

Tilburgse (24) overleden na verkeersongeval

Breda

Een gehandicapte 24-jarige Tilburgse vrouw is donderdagavond in het Amphiaziekenhuis, locatie Molengracht, overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval dat 's middags rond 17.00 uur plaats vond op rijksweg A-58. het slachtoffer werd in een taxibus vervoerd. Door een verkeersongeval viel zij uit haar rolstoel en liep daarbij ernstig hoofdletsel op

Een 59-jarige Tilburger reed met zijn taxi, ingericht voor gehandicaptenvervoer, over de rijksweg A-58 vanuit Breda in de richting van Tilburg. Voor hem reed een 21-jarige Rotterdammer. Door de noodzaak van het verkeer moest de Rotterdamse automobilist remmen. De Tilburger remde ook, maar kon zijn voertuig niet op tijd tot stilstand brengen. Hij raakte met de voorzijde van zijn auto de achterzijde van de auto van de Rotterdammer. De 24-jarige passagier is kennelijk door het ongeval uit haar rolstoel gevallen en / of met haar lichaam voorover geslagen. Zij liep ernstig letsel aan haar hoofd op. Zij overleed rond 22.30 uur in het ziekenhuis.

Verkeersongevallen analisten van de politie hebben een sporenonderzoek ingesteld. Ook is er telefonisch contact geweest met de Arbeidsinspectie en de Inspectie Verkeer en waterstaat.
Provincie:
Tag(s):