zaterdag, 27. augustus 2011 - 17:21 Update: 08-07-2014 0:57

Van As over interessante optie Kezman: 'NAC kan hem echt niet betalen'

(ElfVoetbal)Mateja Kezman kan een transfer naar NAC Breda uit zijn hoofd zetten, zegt technisch directeur Jeffrey van As.

Een Servische makelaar van de 32-jarige aanvaller heeft een onderhoud met de Bredanaars achter de rug, maar volgens Van As is het slechts bij een gesprek gebleven en is er nooit sprake geweest van concrete belangstelling.

"We zijn één keer gebeld door een Servische makelaar. Die vroeg me of ik Kezman een goede spits vind. Ik heb daar 'ja' op geantwoord. Daarna is er geen contact meer geweest. Hij zou wel een interessante optie zijn, maar Kezman moet een buiten EU-salaris verdienen. En dat kan NAC echt niet betalen."

Daarnaast is het zo dat NAC pas kan handelen op de transfermarkt als Matthew Amoah een nieuwe werkgever heeft gevonden. De 30-jarige Ghanees wil zijn periode bij de Noord-Brabanders graag beëindigen, maar van concrete belangstelling van andere clubs is nimmer sprake geweest. "En ik denk ook niet dat dit nog gaat gebeuren", besluit Van As tegenover BN/De Stem.

Kezman speelde tussen 2000 en 2004 122 competitiewedstrijden voor PSV, waarin hij 102 maal tot scoren kwam. De Serviër was in het verleden onder meer actief voor Chelsea, Atlético Madrid, Fenerbahçe, Paris Saint Germain en Zenit St Petersburg.
Categorie:
Tag(s):