maandag, 1. oktober 2012 - 12:46 Update: 08-07-2014 0:26

Bevalling en eerste beelden Angelina in 'Barbie's Baby'

Hilversum

Iedereen is er de afgelopen maanden getuige van geweest. De negen loodzware zwangere maanden van Barbie en Michael, die bij RTL 5 op de voet te volgen zijn in ‘Barbie’s Baby’.

Inmiddels zijn de gezwollen enkels, harde buiken en gierende hormonen verleden tijd, want het nieuwbakken echtpaar geniet al een aantal weken van hun kleine wondertje Angelina. Hoe de laatste loodjes zijn verlopen en wat Barbie en haar Michael allemaal hebben doorstaan tijdens de bevalling, is dinsdag 2 oktober te zien in ‘Barbie’s Baby’.

Dan is de kijker getuige van de eerste beelden van baby Angelina. In het bijzijn van de hele familie komt zij na een zware bevalling eindelijk ter wereld en is de ontlading groot als Barbie haar eindelijk in haar armen sluit. Dit is alles waar Barbie ooit van heeft gedroomd en de kersverse ouders zijn dan ook in de zevende hemel.

RTL 5 heeft wel besloten Barbie in bescherming te nemen en haar een week volledige rust te geven.

"Er is de laatste tijd enorm veel op haar afgekomen. Het krijgen van een kind is al heel ingrijpend en in het geval van Barbie is daar de laatste tijd ook nog een golf aan publiciteit bijgekomen", zegt de persvoorlichter in het AD. "Voor haar is het beter om even een week helemaal niets te doen. Ze heeft echt even rust nodig."
Categorie:
Tag(s):