vrijdag, 24. augustus 2012 - 12:07

Gestolen auto's waarschijnlijk voorafgaand aan brand klaargezet

Waalre

Bij de brand in het gemeentehuis in Waalre, in de nacht van 17 op 18 juli, zijn twee brandende auto's aangetroffen. Uit het politieonderzoek komt naar voren dat beide gestolen voertuigen waarschijnlijk, voorafgaand aan de brand, in de directe omgeving zijn klaargezet. De exacte locatie is echter onbekend.

Het rechercheteam wil graag deze locatie in beeld krijgen. Het team is daarom op zoek naar getuigen die de voertuigen mogelijk in Waalre of directe omgeving hebben gezien, voordat om 3.15 uur de brand uitbrak in het gemeentehuis. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf met het kenteken 42-JJ-ZK en een blauwe Volkswagen Bora, kenteken 11-RH-NK. Deze auto's zijn in de late avond of vroege ochtend voor de brand gestolen. De zwarte Golf is weggenomen vanaf de Venuslaan in Eindhoven en de Volkswagen Bora is in Geldrop op de Wielewaal gestolen.

Kunt u iets vertellen over deze locatie of heeft u de auto's voorafgaand aan de brand waar dan ook samen of afzonderlijk van elkaar gezien, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of via de Criminele Inlichtingen Eenheid op 079 - 34 58 999. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):