zaterdag, 7. april 2012 - 14:41

Groot ongeval met vier personenauto's en een vrachtwagen op A59

Nieuwkuijk

Op zaterdag omstreeks 11.30 uur vond er een verkeersongeval met letsel plaats op de Rijksweg A59 rijrichting 's-Hertogenbosch, ongeveer 100 meter voorbij de oprit Vlijmen/Nieuwkuijk.

Er was nog een file op de snelweg vanwege een eerder ongeval en vermoedelijk is een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Empel achterop deze file gereden. Hierdoor heeft hij een personenauto waarin een 67-jarige Bossche bestuurder en een 61-jarige Bossche inzittende zaten meegesleept. Beide Bosschenaren zijn hierbij gewond geraakt en overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis.

Achtereenvolgens zijn ook een personenauto met een 30-jarige Drunense bestuurder, een personenauto met een 80-jarige bestuurder uit Berlicum en een onbekende vrouw èn een personenauto met een 62-jarige Bredase bestuurster geraakt. De traumahelikopter is ingezet en de brandweer heeft de twee slachtoffers uit hun benarde positie bevrijd. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht en de politiehelikopter heeft overzichtsfoto's gemaakt.
Provincie:
Tag(s):