maandag, 3. september 2012 - 14:12

Jongen (11) in been gestoken op schoolplein

Apeldoorn

De politie onderzoekt een incident waarbij een 11-jarige Apeldoorner met een mes in zijn been geraakt is. Dit heeft de politie maandag laten weten.

'De jongen raakte lichtgewond. Het incident deed zich afgelopen zaterdagavond voor op een schoolplein bij het Burgersveld in Apeldoorn', aldus de politie.

De jongen was rond 19.30 uur samen met andere kinderen aan het spelen op het schoolplein. Op het schoolplein hielden zich ook twee oudere jongens op, die ruzie zochten met de spelende kinderen.

Eén van deze jongens, trok plotseling een mes. De jeugdige Apeldoorner werd door het mes geraakt en liep een snijwond op. Daarna is het duo te voet vertrokken.

Signalementen
De politie is op zoek naar deze twee tieners. Beiden zijn ongeveer 16 jaar oud, hebben een blanke huidskleur en zijn ongeveer 1,.80 tot 1.85 meter lang.

De jongen met het mes heeft een breed postuur en langer haar tot over zijn wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte zonnebril met gele zijkanten en een zwart t-shirt met strepen.

De jongen met wie hij was heeft een mager postuur. Hij droeg een zwarte muts en heeft donker haar tot op de schouders. Hij droeg een zwarte spijkerbroek.

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over dit incident of de twee jongens die gezocht worden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):