zondag, 27. mei 2012 - 21:05 Update: 08-07-2014 0:51

Sparta shopt bij RKC

[ELF-Voetbal] Roald van Hout is per ingang van komend seizoen contractspeler van Sparta Rotterdam. De 24-jarige aanvaller komt over van RKC Waalwijk.

De Waddinxvener heeft afgelopen vrijdag een principeakkoord bereikt met de Spartanen over een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. De overeenkomst wordt volgende week bekrachtigd. "Ik ben er erg blij mee", vertelt Van Hout, die tussen 2008 en 2012 onder contract stond in Waalwijk, aan RTV Rijnmond. "Bij RKC Waalwijk zat ik op een dood spoor en dus was ik op zoek naar iets nieuws. Ik kon mijn contract wel uitdienen, maar ik had het gevoel dat ik daar klaar was. Als Sparta Rotterdam dan aanklopt, dan hoef je niet heel erg lang na te denken."

"Vooral de ambitie van Sparta Rotterdam trekt mij. Ze willen kampioen worden en terugkeren naar de Eredivisie. Ook de historie van de club spreekt mij aan, het is de oudste club van Nederland. Ik ben er geweest en het is een hele mooie club, ik heb zin om daar te gaan voetballen. Michel Vonk (trainer Sparta Rotterdam, red.) wilde mij er graag bij hebben. Dat gevoel is wederzijds."
Categorie:
Tag(s):