zondag, 19. augustus 2012 - 15:53 Update: 08-07-2014 0:47

Streppel: 'Hadden Groningen meer pijn kunnen doen'

[ELF-Voetbal] Willem II-trainer Jurgen Streppel houdt gemengde gevoelens over aan het gelijkspel bij FC Groningen (1-1). De coach van de Tilburgers vond dat er meer in zat voor zijn ploeg.

"Ik was nog even bang dat Groningen met hun opportunistische spel er nog één zou scoren, maar over het algemeen denk ik dat het punt meer dan terecht was. De eerste helft hadden we wat problemen met de overnames op het middenveld, zonder dat Groningen daarbij veel gevaar wist te stichten", zei Streppel tegen Eredivisie Live.

"Dat hebben we wat om weten te zetten en in de tweede helft begonnen we goed en hadden we aanvankelijk het betere van het spel. Vervolgens maakten we een prima doelpunt vanuit een mooie aanval. In de rust bespraken we dat gewoon moesten durven voetballen."

"Ik denk dat we Groningen vandaag veel meer pijn hadden kunnen doen. We hebben ontzettend veel arbeid geleverd, een aantal jongens zaten met kramp. Het was inderdaad billenknijpen, maar ik denk dat de 1-1 voor ons een terecht punt heeft opgeleverd", besluit de trainer van Willem II.
Categorie:
Tag(s):