maandag, 10. september 2012 - 17:35

Tweede hennepkwekerij gevonden onderzoek 3 doden Kekerdom

Kekerdom

In het onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van drie dodelijke slachtoffers in een huis aan de Weverstraat in Kekerdom heeft de politie een tweede hennepkwekerij ontdekt. 'De kwekerij was ondergebracht in een pand in Millingen aan de Rijn', meldt de politie maandagmiddag.

Dat pand werd gehuurd door een 50-jarige man en een 47-jarige vrouw. Deze twee huurders werden op zondag 9 september naast het lichaam van een 59-jarige politieman van het korps Gelderland-Zuid aangetroffen. In de woning van de politieman in Kekerdom werd ook een hennepkwekerij aangetroffen.

Het pand in Millingen aan de Rijn, dat werd gehuurd door de twee slachtoffers, werd verhuurd door een andere medewerker van het korps Gelderland-Zuid. Het is niet duidelijk of hij op de hoogte was van de aanwezigheid van de hennepkwekerij.

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning in Kekerdom wordt nog nader onderzocht. Ook is nog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is van de drie dodelijke slachtoffers. Woensdag en donderdag zal er sectie worden verricht op de lichamen.

Het onderzoek in de woningen in Kekerdom en Millingen aan de Rijn wordt voortgezet. De politie heeft daarnaast buurtonderzoek gedaan in zowel Kekerdom als Millingen aan de Rijn.
Provincie:
Tag(s):