zondag, 16. december 2012 - 22:02

Vrouw overlijdt door steekwonden; politie houdt verdachte aan

Rotterdam

Zondagavond is een vrouw omgekomen bij een steekincident in de Boudewijnstraat in Rotterdam.

'Een 35-jarige man is aangehouden als verdachte in de zaak. We doen onderzoek naar de toedracht van het incident', meldt de politie zondagavond.

Rond 17.30 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat in een woning aan de Boudewijnstraat een steekincident had plaatsgevonden. Agenten gingen hierop ter plaatse en troffen in de deuropening van de portiek van een woning een ernstig gewonde vrouw aan.

Direct kwam ook medische hulp ter plaatse, waaronder het Mobiel Medisch Team, maar dit mocht niet meer baten en de vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Ladderwagen
Op de eerste etage van het pand troffen agenten een man aan die meteen werd aangehouden als verdachte in de zaak. Om de sporen in het pand en het onderzoek hiernaar niet te verstoren werd de brandweer ingeschakeld voor het afvoeren van de verdachte.

Met behulp van een ladderwagen werd de man via het raam op de eerste etage uit het pand gehaald. Hij werd vervolgens overgebracht naar het bureau waar hij is ingesloten voor verhoor.

Onderzoek
Over de toedracht van het incident is op dit moment nog niets bekend. Ook de identiteit van de vrouw is nog onduidelijk evenals de relatie tussen de vrouw en de verdachte. De politie heeft inmiddels een uitgebreid onderzoek ingesteld.

Zo wordt met diverse getuigen gesproken en is de technische recherche vanavond direct begonnen met het sporenonderzoek om te achterhalen wat er zich vanavond in het pand heeft afgespeeld.
Provincie:
Tag(s):