vrijdag, 9. augustus 2013 - 15:43 Update: 03-07-2014 0:53

Cocu: Milan staat garant voor spelers van topniveau

Foto van PSV voetbal | Archief FBF
Foto: Archief FBF
Eindhoven

(ELFvoetbal) "Een geweldig affiche." Zo noemt trainer Phillip Cocu de uitslag van de loting van de play-off ronde van de Champions League. De Eindhovenaren werden daarin gekoppeld aan AC Milan.

"Het zal een zware klus worden, maar een mooie uitdaging hoe wij ons kunnen meten", zegt Cocu op de website van zijn club. "Ze hebben wel aardig wat kwaliteiten in huis. We kunnen aannemen dat Milan garant staat voor spelers van topniveau."

"Ze zijn wel bezig met verjonging, maar het blijft top. Ons doel blijft om de Champions Leaguete halen. Als je in deze positie komt moet je daar vol voor gaan, ook al is de andere favoriet. Als je er geen geloof in hebt, dan moet je er niet aan beginnen."

Zaterdag (morgen) speelt PSV eerst nog om 20.45 uur in eigen huis tegen NECKarim Rekik, die woensdag tegen SV Zulte Waregem een tik kreeg, kan spelen. "Hij heeft volledig mee kunnen trainen en is gewoon beschikbaar. Ik heb dus de beschikking over een fitte groep", aldus Cocu die geen uitspraken deed over de opstelling. "We gaan uit van een bepaald geraamte, maar soms maak je bepaalde keuzes."

Provincie:
Tag(s):