maandag, 14. april 2014 - 14:16 Update: 03-07-2014 0:38

Gerbrands weg bij AZ als algemeen directeur

Gerbrands weg bij AZ als algemeen directeur
Alkmaar

(Elfvoetbal) Na goed overleg heeft Toon Gerbrands besloten per 1 september zijn functie als algemeen directeur bij AZ neer te leggen.

De voormalige bondscoach van het Nederlands volleybalteam weet nog niet wat hij hierna gaat doen. Hij wordt in verband gebracht om Tiny Sanders op te volgen bij PSV. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij AZ en ben de club dankbaar voor de geboden kans om me te ontwikkelen als directeur in de voetbalwereld", reageert Gerbrands op de clubwebsite.

"Ik heb veel zaken meegemaakt in die twaalf jaar en kijk met trots terug op hoe wij dit allemaal hebben gerealiseerd. Bij mijn karakter past uitdaging en ontwikkeling. Ik voel zelf aan dat dit het moment is om deze moeilijke beslissing te nemen."

"Ik heb nog geen idee wat de toekomst mij gaat brengen. Ik heb nog geen aanbiedingen op zak en ik heb ook nog geen idee wat de volgende stap in mijn carrière zal zijn. Voor mijn gevoel kan ik meerdere kanten op. Daar ga ik de komende tijd over nadenken. Mijn grootste belang is nu om alle zaken bij AZ goed af te handelen en deze club door de voordeur te verlaten."

Categorie: