dinsdag, 12. augustus 2014 - 7:56 Update: 12-08-2014 21:34

Hollywood reageert geschokt en aangeslagen op overlijden Robin Williams (63)

Acteur Robin Williams overleden

Op 63-jarige leeftijd is acteur Robin Williams overleden. Volgens de politie heeft de acteur zelfmoord gepleegd. Van over de hele wereld komen geschokte reacties over het overlijden van de Amerikaanse acteur en komiek.

Williams werd onder andere bekend met zijn rol in de TV-serie Mork en Mindy en filmrollen in Good Morning Vietnam, jumanji en tientallen andere films. Zijn laatste rol speelde hij in de film The Big Wedding als Dominee Monighan. Voor zijn bijrol in Good Will Hunting kreeg hij in 1998 een Academy Award, nadat hij daarvoor drie keer eerder werd genomineerd. Daarnaast kreeg hij meer dan veertig andere acteerprijzen toegekend, waaronder Golden Globes voor Mork & Mindy, Good Morning, Vietnam, The Fisher King, Aladdin en Mrs. Doubtfire, Emmy Awards voor Carol, Carl, Whoopi and Robin en ABC Presents: A Royal Gala en Saturn Awards voor Aladdin en One Hour Photo.

De acteur kampte al enige tijd met zware depressies. William werd maandag dood is zijn woning gevonden en is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen. 

Categorie: