zondag, 14. december 2014 - 10:17 Update: 14-12-2014 10:21

Twee mannen vast na tonen blote bips aan agenten

Twee mannen vast na tonen blote bips aan agenten
Foto: Archief EHF
Goes

Zaterdagavond heeft de politie op de Grote Markt in Goes een 50-jarige man uit de gemeente Reimerswaal en een 36-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden. Dit meldt de politie zondag.

'Het tweetal liet rond 23.15 uur bij het naar buiten gaan van een horecagelegenheid hun broek zakken richting een aantal surveillerende politieagenten. Vermoedelijk was het tweetal dronken', aldus de politie.

Een agente sprak de 36-jarige man aan en vroeg om zijn legitimatie. De man kon deze niet tonen. Toen de agente hem wilde aanhouden voor schennispleging en niet kunnen tonen van zijn legitimatie verzette de verdachte zich tegen zijn aanhouding en probeerde een agent te schoppen. De man is tegen de grond gewerkt en afgevoerd naar het politiebureau.

Agressief

Ook de 50-jarige man werd aangehouden voor schennispleging. De verdachte had bovendien geen legitimatie op zak. Bij zijn aanhouding beledigde hij de dienders. Bij zijn insluiting op het politiebureau gedroeg hij zich zeer agressief waardoor agenten hem met moeite in zijn cel konden krijgen. Het tweetal is vast gezet.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):