vrijdag, 18. september 2015 - 12:57 Update: 18-09-2015 12:59

Shaw krijgt psychologische hulp

Shaw krijgt psychologische hulp
Foto: Archief EHF
Eindhoven

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Luke Shaw raakte afgelopen dinsdag zwaar geblesseerd in het duel PSV-Manchester United en gaat daardoor vermoedelijk een diep dal tegemoet. Ter ondersteuning biedt Manchester United psychologische hulp aan.

Vrijdag zal de linksback voor de tweede keer in Eindhoven geopereerd worden aan zijn zware beenbreuk en verwacht wordt dat hij aan het einde van het seizoen pas weer fysiek weer beschikbaar zal zijn. Of het mentaal ook lukt is echter de vraag en om de onfortuinlijke speler te ondersteunen biedt de club hulp aan van een sportpsycholoog, zo meldt The Daily Star.

'Een onderdeel van zijn herstel zal bestaan uit veel praten over de vreselijke gebeurtenis in Eindhoven', zo zegt een bron tegen de Britse kant. 'United zal een psycholoog ter beschikking stellen en Luke kan op elk gewenst moment met hem praten, zodat hij ook echt klaar is om weer te spelen wanneer hij fit is', aldus het Britse medium.

Een groep PSV-supporters bezorgde deze week al bloemen en kaarten bij de speler die door de blessure ook zeer waarschijnlijk het EK zal moeten missen.

Categorie:
Provincie: