vrijdag, 18. november 2016 - 17:43 Update: 18-11-2016 18:03

Jongen (9) redt van commode vallende baby door snelle reflex

Jongen (9) redt van commode vallende baby door snelle reflex
Foto: Screenshot YouTube/AllNews247
Florida

Het volgend filmpje is al een maand oud maar pas recent op internet geplaatst door een moeder die andere ouders wil waarschuwen om altijd te blijven opletten wanneer je een baby op een verschoningskussen hebt liggen.

Ongeveer een maand terug was de moeder de kinderen gereed aan het maken om naar bed te gaan toen ze ook haar 11 maanden oude baby Eitan op de commode op het verschoningskussen had gelegd om hem om te kleden. 

Redding

Op de beelden is te zien dat de aandacht van de moeder voor de baby even ontsnapt en de baby van de commode, een hoogte van ongeveer 1.20 meter, valt. Maar ook is de wonderbaarlijke redding te zien van de 9-jarige broer van het baby'tje die door een snelle reflex het kindje weet op te vangen in zijn armen.

Waarschuwing

'Ik was gewoon bezig om  iedereen gereed te maken om naar bed te gaan, ik was alleen thuis met de vijf kinderen, ik heb het verknald, ik heb iets verkeerd gedaan', liet de geschrokken moeder tegenover CNN weten. De dappere moeder schaamt zich nog steeds voor haar fout maar wil nu toch andere ouders, door de beelden te delen, laten zien dat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Categorie: