vrijdag, 17. maart 2017 - 15:30 Update: 18-03-2017 10:42

Ontroerende beelden van makeover zwerver op Mallorca

Ontroerende beelden van makeover zwerver op Mallorca
Foto: Screenshot Youtube
Mallorca

Zijn naam is Jose Antonio en zo kent iedereen in Mallorca hem ook waar hij al 25 jaar door de straten zwerft. Hoe het leven van iemand op slag kan veranderen heeft de 55-jarige Jose inmiddels bijna twee jaar terug kunnen ervaren toen hij een ware makeover onderging.

Complete makeover

Een uitbater van een kapsalon, die aan het pleintje is gelegen waar Jose als zwerver veel rondhing, vond dat hij iets moest doen en bood Jose daarom een complete makeover aan. 

Knip en verf-beurt

Zijn lange mooie grijze haren, werden in een strak hipstermodel geknipt en donker geverfd. Zijn lange grijze baard onderging dezelfde metamorfose. Tot slot kreeg hij een mooi rode trendy broek met bijpassend wit overhemd en om het helemaal af te maken een strakke zonnebril. Het resultaat van deze metamorfose is met recht verbluffend te noemen. 

Ontroerend

De reacties die Jose daarna kreeg zijn ontroerend, komisch maar vooral verbaasd omdat bijna niemand hem natuurlijk in eerste instantie meer herkende. Dat kwam pas als hij op de vaste plekken waar hij kwam een praatje aanknoopte en zijn identiteit onthulde. De beelden van deze makeover, die al in juli 2015 zijn gemaakt, verschenen onlangs op internet en zijn inmiddels viraal gegaan.

Categorie: