zondag, 24. december 2017 - 9:47 Update: 24-12-2017 12:49

'Ster van Bethlehem' aan de hemel boven Los Angeles blijkt raket te zijn

'Ster van Bethlehem' aan de hemel boven Los Angeles blijkt raket te zijn
Foto: SpaceX
Los Angeles/USA

De Amerikanen waren zaterdag in de ban van een wel heel mysterieus lichtspektakel dat in de avond aan de hemel verscheen. Zo vlak voor de Kerst leek het even of de 'Ster van Bethlehem' zich opeens boven Los Angeles liet zien.

Twitter gaat 'los'

Op Twitter ging het dan ook helemaal 'los' en kwamen de meest denkbare maar ook ondenkbare verklaringen voorbij suizen. Daarbij ontstond ook even lichte paniek toen de optie voorbijkwam dat het mogelijk een raket uit Noord-Korea betrof. Maar de meeste Twitteraars spraken toch van een UFO, oftewel een Unidentified Flying Object. 

Elon Musk

In deze discussie meldde zich uiteindelijk ook niemand minder dan Elon Musk. Hij schreef: 'Nuclear alien UFO from North Korea'. Daarbij voegde hij er meteen aan toe dat de volgende lancering van een nieuwe SpaceX raket over 1 maand gepland staat. Daarmee werd duidelijk dat het mysterieuze verschijnsel dus een raket van zijn bedrijf SpaceX betrof.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie: