vrijdag, 25. december 2015 - 15:24 Update: 26-12-2015 10:20

Politie Rotterdam maakt 'Home-Alone verhaal' mee

Politie Rotterdam maakt home-alone verhaal live mee
Foto: Printscreen Youtube
Rotterdam

Een tijdje geleden zorgde een tweejarige peuter voor een heel bijzondere dienst voor de politie. Wanneer het precies is gebeurd vertelt het verhaal niet, maar de video werd op kerstavond op Facebook geplaatst.

De kleine man van twee was 's nachts uit zijn bed gekropen en heel avontuurlijk in zijn pyjama zomaar de voordeur uitgelopen. Vroeg in de morgen kreeg de politie Rotterdam-Oost de melding dat er een jongetje van twee jaar in zijn pyjama op staat was aangetroffen. Het ventje bleek alleen 'mama' te kunnen zeggen en kon niet vertellen hoe hij heette. Dat maakte het voor de politie extra moeilijk om zijn ouderlijk huis terug te vinden. De politie nam hem daarom mee naar het bureau, waar hij allereerst voorzien werd van een paar warme sokken voor zijn blote voeten. En terwijl hij zich verder prima vermaakte met kleurplaten en de andere agenten, zocht een klein deel van het korps verder naar zijn ouders.

Gelukkig meldden wat later de bezorgde ouders van het jochie zich op het bureau en konden zij hun avontuurlijke zoontje weer in de armen sluiten. Het bleek dat de peuter zijn weg naar de voordeur had weten te vinden, die vanwege nachtdienst van de vader niet op slot had gezeten. Daarna was hij buiten op avontuur gegaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: