woensdag, 20. januari 2016 - 13:52 Update: 20-01-2016 14:01

Politie net te laat, hennepkwekerij Roosendaal al geoogst

Politie net te laat, hennepkwekerij Roosendaal al geoogst
Foto: fbf
Roosendaal

De politie in Roosendaal kreeg een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem (MMA) over een hennepkwekerij in de Jan Tooropstraat in Roosendaal.

Woensdagochtend vielen agenten de woning binnen maar ze waren net te laat. 'De kwekerij was al geoogst', meldt de politie woensdag.

Toen de agenten woensdagochtend via de voordeur de woning binnengingen, bedacht een 27-jarige man uit Roosendaal zich geen moment en wilde er via de achterkant van de woning vandoor gaan. 

Verdachte aangehouden

Helaas had hij er geen rekening mee gehouden dat de agenten al vroeg waren opgestaan en dus al behoorlijk wakker waren. Ze waren voorbereid op een dergelijke actie, want er stonden ook een paar agenten bij de achterdeur. Zij hebben de verdachte aangehouden en intussen zijn de andere agenten aan de slag gegaan met de kwekerij.

Net geoogst

Helaas bleek de kwekerij net geoogst te zijn, er stonden nog ongeveer 200 potten in de woning waarin hennep was gekweekt. Alle goederen die te maken hadden met hennepkweek zijn door de agenten in beslag genomen. De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecel waar hij verder over zijn betrokkenheid bij de kwekerij wordt gehoord.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: