vrijdag, 1. april 2016 - 15:24 Update: 01-04-2016 18:49

René Graafsma heeft nog veel vragen over dood dochter Dascha

Vader omgekomen Dascha Graafsma maakt documentaire over laatste uren dochter
Foto: Rene Graafsma Facebook
Hilversum

De vader van Dascha Graafsma heeft een documentaire gemaakt over de laatste uren van het leven van zijn dochter Dascha.

Dascha Graafsma kwam om het leven toen zij in november werd aangereden door een trein in Hilversum. De familie blijft twijfels houden over de doodsoorzaak. Volgens vader René Graafsma is er onvoldoende onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. De vraag of de dood van zijn 16-jarige dochter een misdrijf was of 'een ongeval onder invloed', is onvoldoende beantwoord. De politie gaat ervan uit dat Dascha Graafsma zelfmoord heeft gepleegd. Dit schrijft RTV Noord-Holland vrijdag.

In de documentaire over de laatste uren van zijn dochter gaat René Graafsma op zoek naar de waarheid. De documentaire is in samenwerking gemaakt met Joey Roelofs en Kevin de Rooy. De video staat op het Youtube-kanaal van RTV Noord-Holland en duurt bijna 50 minuten. Vader René Graafsma hoopt hiermee de antwoorden te vinden op de vragen waarmee hij is achtergebleven. De politie doet geen onderzoek meer in de zaak.

Dascha Graafsma was in de nacht van 27 op 28 november met vrienden gaan stappen in de club Let's Go Down in Hilversum. Na haar verdwijning uit de discotheek werd zij om 05.20 uur bij station Hilversum Sportpark aangereden door een trein. Tussendoor heeft een nog een aantal uren door Hilversum gedwaald.