zondag, 30. oktober 2016 - 11:02 Update: 30-10-2016 11:07

Recherche onderzoekt raadselachtige dood van nog onbekende man

Recherche onderzoekt raadselachtige dood van nog onbekende man
Foto: Archief FBF.nl
Amsterdam

Hulpdiensten troffen in de nacht van zaterdag op zondag, even na middernacht, in een garagebox aan de Nieuwevaartweg het lichaam aan van een overleden man.

De identiteit van de man is nog onbekend. In het pand bleken nog een man en een vrouw onwel te zijn geworden. Die zijn direct door een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Twee andere mannen die nog in het pand waren zijn aangehouden voor verhoor.

De brandweer heeft diverse metingen verricht waarbij de mogelijkheid van koolmonoxidevergiftiging werd uitgesloten. Gelet op de omstandigheden en de onbekende doodsoorzaak van de man, is een rechercheonderzoek gestart.

Van de overledene en de man en vrouw die zijn opgenomen is nog geen identiteit bekend. Nader onderzoek moet uitwijzen waar de man aan is overleden en onder welke omstandigheden. Onderzoek moet ook uitwijzen waardoor de man en de vrouw die naar het ziekenhuis zijn overgebracht, onwel zijn geworden. Specialisten van Forensische Opsporing hebben uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: