zondag, 30. oktober 2016 - 16:43 Update: 30-10-2016 22:15

Rotterdammer mishandelt ex en ontvoert kind

Rotterdammer aangehouden voor mishandeling ex en ontvoering kind
Foto: Politie
Rotterdam

Half acht zondagochtend belde een vrouw 112 omdat zij zojuist in haar woning op de Oldegaarde in elkaar was geslagen door haar ex en deze vertrokken was met hun kind waarover hij niet het ouderlijk gezag heeft.

De politie zette meteen een groot onderzoek op en wist aan het begin van de middag de man aan te houden in de Watergeusstraat.

Toen de agenten bij de vrouw kwamen, zagen zij dat zij behoorlijke verwondingen had en riepen zij een ambulance voor haar op. Deze bracht de 32-jarige vrouw over naar het ziekenhuis. De agenten gingen intussen op zoek naar de man en hun tweejarige kind. Er werd zo veel mogelijk informatie verzameld over mogelijke verblijfadressen, betrokken voertuigen en allerlei overheden en instanties werden ingeseind voor het geval vader met het kind het land wil verlaten. 

Arrestatieteam

Het onderzoek bracht agenten bij een woning aan de Watergeusstraat. Daar werd door het arrestatieteam een instap gedaan. De 37-jarige man werd aangehouden en het kindje, dat ook in de woning aanwezig was, is in veiligheid gebracht. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: