dinsdag, 15. november 2016 - 14:49

Aanhouding in onderzoek naar ontvoering en mishandeling ex-lid motorclub

Aanhouding in onderzoek naar ontvoering en mishandeling ex-lid motorclub
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Groningen

De politie heeft in het onderzoek naar de ontvoering en mishandeling van een 47-jarige man uit Groningen een lid van een motorclub aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen voor onderzoek.

De politie vermoedt dat de auto van de aangehouden verdachte een rol heeft gespeeld bij de ontvoering. Het motorclub-lid, een 26-jarige inwoner van Uithuizermeeden, is ingesloten voor nader onderzoek.

De eerder aangehouden vrouw uit Eelde zit nog altijd vast. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Er werd een onderzoek ingesteld naar de ontvoering en mishandeling van een 47-jarige man uit Groningen. De man, een voormalig lid van een motorclub, was maandagavond vertrokken en wat er daarna gebeurd is blijft nog onduidelijk. De man werd mishandeld en ontvoerd en in het Limburgse Glimmen achtergelaten.  Hij belde bij een willekeurige woning in Glimmen aan. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn auto werd woensdag bij de woning van de vrouwelijke verdachte in Eelde aangetroffen. 

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: