donderdag, 1. december 2016 - 11:30

Opnieuw aanhouding in onderzoek naar ontvoering

Opnieuw aanhouding in onderzoek naar ontvoering
Glimmen/Groningen

De politie heeft in het onderzoek naar een ontvoering en mishandeling opnieuw een aanhouding verricht. Het gaat om 35-jarig lid van motorclub in Groningen. Eerder werden ook al twee personen aangehouden.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een ex-lid van motorclub. De politie onderzoekt of er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub is en de mishandeling/ontvoering.

Drie verdachten vast

Op basis van rechercheonderzoek heeft de politie vandaag opnieuw een aanhouding verricht. De 35-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. Bij zijn aanhouding is vanwege de gevaarzetting het aanhoudings- en ondersteuningsteam ingezet. De eerder aangehouden verdachten, een 28-jarige vrouw uit Eelde en een 26-jarige man uit Uithuizermeeden, zitten nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: