donderdag, 1. december 2016 - 17:36 Update: 01-12-2016 17:56

Besparen op je mobiele abonnementskosten

Besparen op je mobiele abonnementskosten
Foto: fbf
Leidschendam

De abonnementskosten van je smartphone kunnen behoorlijk hoog oplopen. Veel mensen vinden dat toch zonde van hun geld en doen daarom hun best om zoveel mogelijk te besparen op hun mobiel abonnement. Maar hoe doe je dat dan precies? Hieronder geven we je enkele bespaartips met betrekking tot je mobiele abonnement!

Sim Only

De eerste en wellicht zelfs beste tip die we je kunnen geven: kies voor een Sim Only abonnement. Je betaalt dan maandelijks veel minder geld dan wanneer je een abonnement inclusief telefoon kiest. Vergelijkingssites als Sim.nl hebben vele verschillende Sim Only abonnementen voor je klaar staan. 

Zorg dat je bundel toereikend is

Sommige gebruikers kiezen voor een kleinere bundel om goedkoper uit te zijn maar komen vervolgens boven hun bundel uit. Dat is niet voordeliger. Het is verstandiger om ervoor te zorgen dat je bundel toereikend is. Liever een iets duurdere bundel en er binnen blijven dan boven je bundel uitkomen en veel extra kosten te betalen!

Gezinsvoordeel

Wist je dat veel providers werken met gezinsvoordeel? Als het hele gezin een abonnement afsluit, krijg je bijvoorbeeld extra korting. Of je kunt onderling helemaal gratis bellen.

Kijk eens terug

Weet je hoeveel je de afgelopen 12 maanden verbruikt hebt? Kijk dat eens op je gemakje terug. Het kan namelijk een goede indicator vormen voor jouw verbruik op dit moment en in de toekomst. En dat zorgt er weer voor dat je een bundel kunt afsluiten die bij jou past, waardoor je niet onnodig te veel geld betaalt. 

Vergelijken

Het is eigenlijk bij alles wat je koopt zo en dus voor mobiele abonnementen niet anders: vergelijk de verschillende abonnementen eens met elkaar. Het verschilt per persoon welk abonnement het beste bij je past. Er zijn online diverse vergelijkingssites als Mobiel.nl te vinden die je hierbij kunnen helpen. 

Wifi

De bus, de trein, bedrijventerreinen, openbare plaatsen; overal is tegenwoordig wifi. Maak hier dan ook gebruik van en voorkom buiten de bundel kosten!

Categorie:
Provincie: